SAMSUN / ÇARŞAMBA - Dikbıyık İmam Hatip Ortaokulu

Kas

"Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler GünüMüz kutlu olsun!"

Kas

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün kahverengi kokarca eylem planı doğğrultusunda oklumuzda 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirme semineri yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımı ile tüm okulda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Bölgemiz Irmaksırtı mahallemizde Şehit UĞUR ÖZDEMİR'in ailesini Okul Müdürümüz ve hayırsever iş insanı Kerim ÇİFT ziyaret ettiler.Şehit annemiz Ayşe ÖZDEMİR ve Şehit babamız Alibey ÖZDEMİR'e göstermiş oldukları misafirperverlikten ve nezaketten dolayı çok teşekkür ederiz.

Allah başta Uğur ÖZDEMİR kardeşimizin ve tüm şehitlerimizin makamlarını ali mekanlarını cennet eylesin inşaallah.

Şehit Uğur ÖZDEMİR kardeşimizin ismini yaşatacak olan minik UĞUR'UMUZA da hayırlı uzun ömürler diliyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla okulumuzda tüm sınıflarımızda toplam 161 kişi ile saat 9:30 da 6100 sayfa kitap okuma  etkinliği gerşekleştirildi.

Ekm

Okulumuz genelinde tüm sınıfların katılımıyla deneme sınavı gerçekleştirildi.

Ağu

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA122-SCH) faaliyeti kapsamında 2023 yılı Teklif Çağrısı döneminde sunulan 2023-1-TR01-KA122-SCH-000147713 numaralı ve “Olumlu Okul İklimi için Daha Dijital, Daha Kapsayıcı ve Daha Çok Doğada Olacağız” başlıklı proje başvurumuz, uygunluk kriterlerini karşılayarak bağımsız dış uzmanlar tarafından içerik değerlendirmesine tabi tutulmuş ve yeterli asgari puanı sağlaması sonucunda seçim sürecine dâhil edilmiş olup azami 18.618,00 Avro hibe desteği ile kabul edilmiştir.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü proje sınıfı öğrencilerimiz Kur'anın evrensel ayetlerini tüm dünya için üç farklı dilde seslendirdiler. Meslek dersi öğretmenlerimiz haftanın ayet ve hadislerini Nisan ayı boyunca panolarda sergilediler. Dikbıyık İmam Hatip Ortaokulu olarak eğitimi sınıf dışına da taşırarak eğitimin öğrencilerimizin hayatının her alanında olmasına özen gösteriyoruz. Çalışmada emeği geçen Meslek Dersleri ve İngilizce Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün yabancı dil proje sınıfı kapsamındaki 5/B sınıfı öğrencilerimiz CANVA programını kullanarak Ramazan ayına özel İngilizce afiş tasarımları yaptılar. Okul olarak, öğrencilerimizin İngilizce becerilerinin yanı sıra 21.yüzyıl dijital becerilerini geliştirmeyi önemsiyoruz. Öğrencilerimizle yaptığı bu güzel çalışmalarından dolayı İngilizce öğretmenimiz Emel ÖZER'e teşekkür ederiz.

Mrt

5/A Sınıfı Öğrencilerimiz Canva programında İngilizce ve Türkçe imsakiye tasarladılar

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı okulumuz Müzik Öğretmeni Mine TOSUN, İngilizce Öğretmeni Emel ÖZER, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Aysel CİHAN tarafından düzenlendi. Programda 8/A sınıfı öğrencileri tarafından büyük beğeni toplayan oratoryo çalışması, 7/B sınıfının Çanakkale - Koca Seyid Tiyatrosu ve okulumuz korosunun seslendirdiği parçalar yer aldı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.