SAMSUN / ÇARŞAMBA - Dikbıyık İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Okulumuz velilerine yönelik Dikbıyık Jandarma Komutanlığı tarafından yasaklı madde ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Yoğunlaştırılmış Dil Programı Uygulayan İmam Hatip Ortaokulları 1.Dönem Kazanım Değerlendirme sınavı uygulandı

Şbt

2. Dönem içinde yapılacak olan ortak sınavların tarihleri aşağıdaki tablodadır.

Şbt

Ders programı değişikliği nediyle veli- öğretmen görüşme saatleri değişmiştir. Güncel bilgiler aşağıdaki tablodadır.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM HAYIRLISIYLA TAMAMLANDI.OKULUMUZDA DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÇARŞAMBA İMAMA HATİPLİLER DENEĞİ TARFINDAN PARA ÖDÜLÜ VERİLDİ.BAŞKANIMIZ İSMET BAYUTKU HOCAMIZA VE ÇARŞAMBA İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRÜMÜZ SEZAİ DİKMEN'E TEŞEKKÜR EDERİZ.

DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ:

1-OKUL BİRİNCİSİ 7/A SINIFI LEVENT AKSOY

2-8.SINIFLAR 1. ASLI YILDIRIM 8/A

3-6.SINIFLAR 1.MERT ZORLU 6/A

4-5.SINIFLAR 1. EFSANUR ŞENGİL 5/A

ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ock

Çocuk kitabi çizeri Zeynep Begüm Şen İle Öğrencilerimizin rtkinlik haftası dolayısıyla beraberlikleri çok keyif vericiydi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ock

Sayın Baknımız Yusuf TEKİN'e göndermiş oldukları değerli hediyelerden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Görev yapmakta iken İlimiz Kavak ilçesine Tayini Çıkan Nur Demet ŞAHİN'e,Çarşamba Özel Eğitim Meslek Okuluna tayin olan Esin SEVİM'e ve Canik BİLSEM'e tayin olan Mustaf SORUÇ öğretmenlerimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder,yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Ock

Her yıl İslam dünyasında büyük bir heyecan ve coşkuyla beklenen üç aylar 12 Ocak 2024 Cuma günü Recep ayı ile başlayacak. Üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen Recep ayının ilk Cuma gecesisinde de Regaip gecesi idrak edilecek. Üç ayların ikincisi olan Şaban ayı, bu yıl 11 Şubat Pazar günü gerçekleşecek. Bu iki ayda oruç tutmak, nafile namaz kılmak, sadaka vermek ve Kur'an-ı Kerim okumak gibi ibadetlerin büyük mükafatları vardır.

Ock

15 Temmuz anısına hazırlanan okul gazetemiz yayınlandı.

Ara

Kıymetli velilerimiz Bakanlığımızın 2023/28 sayılı genelgesiyle öğretmen-veli görüşme saatleri planlanmış olup görüşmeler bu plan doğrultusunda gerçekleştirilecektir. İlginize teşekkür ederiz.

Ara

5. Sınıflarımızla birlikte sinema , Çivisiz cami ziyareti ve ilçe kütüphane ziyareti yapıldı.

Ara

Okulumuz 6. sınıf öğrencileriyle gerçekleştirilen sabah namazı etkinliği ilçe müftümüz Cemal UZUN' un katılımıyla yapıldı. Namaz sonrasında sabah kahvaltısı ve öğrencilerimize küçük hediyeler verildi.

Ara

ÇEDES ( Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum ) Projesi kapsamında okulumuzu ziyaret eden ilçe müftülüğü din hizmetleri uzmani Hüseyin FEYZİOĞLU okulumuz Ögrencilerine seminer verdi.