SAMSUN / ÇARŞAMBA - Dikbıyık İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuz için öğrenci seçme sınavı başvuruları başlıyor.

Son başvuru tarihi: 24 Mayıs 2024

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tüm okulda coşkuyla kutlandı.

Nis

Dilimizin zenginlikleri nisan ayının konusu olan " Mısra Ezberleme"  panosu yapıldı. Mısra ezberleme etkinlikleri başlatıldı.

Mrt

Yazar Faruk YILDIZ OKUSAM projesi kapsamında okulumuzu ziyaret etti.Söyleşi ve imza günü etkinliği yapıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Savaşı, Türk denizciliğinin ve kahramanlığının en parlak anlarından biridir. Bu zafer, milletimizin bağımsızlık ve vatan sevgisiyle yazdığı bir destandır.Bugün, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnettarlıkla selam gönderiyoruz. Çanakkale Zaferi, Türk milletinin cesaretini, birlik ve beraberliğini tüm dünyaya gösteren bir ders niteliğindedir. Bu büyük zaferin anlamını ve önemini her zaman hatırlamalıyız.

Mrt

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı Türkiye'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin milli marşı olan İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılı kutlanıyor. Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme alınan eser, 12 Mart 1921'de Birinci TBMM tarafından “İstiklâl Marşı” olarak kabul edildi. Türkiye'nin bağımsızlık ve özgürlük ruhunu simgeleyen İstiklal Marşı'nın bestesi Osman Zeki Üngör, orkestrasyonu ise Edgar Manas tarafından yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimize ramazan ayının önemini ve güzelliklerini tanıtmak için ramazan panosu ve etkinlikler hazırlandı.

Şbt

Okulumuz 6.sınıf öğrencileri İngilizce dersinde  meslekler ile ilgili sunum yaptılar.

Şbt

İsrail’in Gazze’ye yönelik hukuk ve ahlak dışı saldırılarını lanetliyoruz.Filistin halkının yanındayız.

Şbt

Şampiyon Takıma Okul Aile Birliği Başkanımız Kerim Çift tarafından yemek ikramı verildi.Takımımızı canı gönülden tebrik ediyoruz,Okul Aile Birliği Başkanımıza ikramlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

İlçemizde düzenlenen Futsal müsabakalarında Okulumuz İlçe Şampiyonu olmuştur.

Öğrencilerimizi Ve Beden Eğitimi öğretmenimiz İlker Şenal'ı tebrik ediyoruz.

Şbt

6/B öğrencileri İngilizce dersinde Occupations ünitesiyle ilgili web2 aracı Canva ile posterler hazırladılar.

#dinöğretimi  #yoğunlaştırılmışdilprogramı  #canva

Şbt

Okulumuz velilerine yönelik Dikbıyık Jandarma Komutanlığı tarafından yasaklı madde ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.